Kaip jau galėjote pastebėti esu trintų sriubų manijakė. Mano
mėgstamiausia trinta pievagrybių. O šį karta nė kiek jai nenusileidžianti
pomidorų.
Trinta Pomidorų Sriuba:
Labai paprastai pagaminama ir tiesiog viliojanti tuo
paprastumu.
Pomidorus galima naudoti tiek šviežius, tiek skardinėse.
Reikės:
·
1 smulkiai pjaustyto svogūno
·
1 smulkiai pjaustytos česnako skiltelės
·
1 tarkuotos morkos
·
saujos bazilikų
·
aliejaus
·
1kg pomidorų be odelių
·
1,1l sultinio
·
Druskos
·
Pipirų
Į didelį puodą pilame aliejų. Sudedame svogūnus, česnakus,
morkas, bazilikus. Uždengiame puodą ir viską verdame 20 minučių, kol
suminkštės. Tada į puodą dedame pjaustytus pomidorus, sultinį, verdame dar 20
minučių. Po to sriubą sutriname trintuve. Pabarstome druska ir pipirais.
Nepakartojama su šviesia duona ir sūriu arba grietine.
super uz nuostabu recepta
ReplyDelete