Wednesday, March 07, 2012

Trinta Pievagrybių Sriuba


DSC_0015

Pavasariui naujas blogo stilius ir be abejo naujas receptukas!

Trinta Pievagrybių Sriuba:

Viena iš mėgstamiausių.

Reikės:
·         250g pievagrybių
·         1 svogūno
·         ½ poro
·         50g sviesto
·         250ml vištienos sultinio
·         250ml pieno
·         2v.š. miltų
·         pipirų
·         druskos
·         120ml grietinės
Puode ištirpiname sviestą, sudedame griežinėliais pjaustytus pievagrybius, svogūną, porą. Kepame 5 minutes. Suberiame miltus ir viską gerai sumaišome. Tada pilame sultinį, pieną, pagardiname prieskoniais. Puodą uždengiame dangčiu ir verdame ant silpnos ugnies 20 minučių, kartais pamaišome. Puodą nukeliame nuo ugnies, įdedame grietinę ir sutriname trintuve :)


2 comments: