Avižos vienas vertingiausių patiekalų kuriuos mes galime
valgyti per pusryčius, bet kažkodėl turiu įtarimą, kad daugeliui avižinė košė
pabodęs reikalas,arba jos virimui ryte tiesiog neatsiranda laiko.
Avižos Per Nakt:
Labai skanu, o nepaisant to dar ir sveika.
Reikės:
·
Avižų
·
Pieno
·
Jogurto
·
Vaisių
1/3 pasirinkto indo užpildykite avižomis, kitą 1/3 pienu,
tada dėkite du šaukštus jogurto, sukratykite ir palikite pernakt šaldytuve.
Ryte tiesiog išsitraukite avižas iš šaldytuvo, pagardinkite vaisiais(aš
naudojau bananus ir vynuoges), taip pat galite apibarstyti kakava, aplieti
medum arba šokoladu. Dieviška.
Šaltinis: ,,WhatShouldIEatForBreakfast"
No comments:
Post a Comment