Tai ką dar vienas obuolių pyragiukas :)
Kepti seniau:
Obuolių Kriaušių ir Kokosų Gabalėliai – nepaprastai skanūs,
galima sakyt tirpsta burnoje.
Bulgariškas Obuolių Pyragas – išskirtinis tikrai kitoks nei
visi.
Kokosinis Obuolių Pyragas – puikus šių riešutų gerbėjams,
trapi, beveik traški tešla, švelnūs obuoliai ir viską perpinantis kokoso
skonis.
Šarlotka – bene pats paprasčiausias ir mažiausiai pastangų
reikalaujantis skanėstas.
Storasis Obuolių Pyragas – kai norisi kažko paprasto, bet
kartu ir ypatingo.
Obuolių ir Varškės Pyragas:
Tikrai neblogas ir manau nekaloringas, bei dalinai sveikas,
juk varškytė.
Reikės:
·
180 g sviesto
·
2 puodelių miltų
·
15 v.š. cukraus
·
cinamono
·
500 g riebios varškės
·
3 kiaušinių
·
10 didelių obuolių
Kiaušinius išplakti su 10 v.š. cukraus, sudėti varškę ir dar
truputi palakti.
Sviesta apipilti miltais ir kapoti peiliu iki vientisos
masės kuri šiek tiek primins smėlį, suberti likus cukrų dar truputi pakapoti.
Didesne sviestines tešlos dalį supilti i sviestu teptą
kepimo formą, užpilti varške. Obuolius supjaustyt skiltelėmis ir dėlioti ant
varškės, apibarstyti cinamonu, apibarstyti likusiai trupiniais.
Kepti 1 valandą 180˚C orkaitėje.
Šaltinis: ,,BeatosVirtuvė"
No comments:
Post a Comment