Wednesday, March 20, 2013

Raudonųjų Paprikų Sriuba


DSC_0112 (2)

Kai šalta nėra nieko geriau už garuojančia sriubytę.

Raudonųjų Paprikų Sriuba:

O ši ypač spinduliuoja šiluma, ryški spalva, puikus skonis...

Reikės:

·                4 raudonųjų paprikų
·                Svogūno
·                3 česnako skiltelių
·                2 lauro lapų
·                4 puodelių sultinio
·                druskos
·                pipirų

Paprikas supjaustome ketvirčiais, išimame sėklas. Sudedame ant aliejumi išteptos skardos. Kepame 190˚C orkaitėje 20-25 minutes. Ištraukiame atšaldome, nulupame odeles.
Puode ant aliejaus pakeliame smulkiai kapotą svogūną, česnaką. Supilame sultinį, sudedame lauro lapus, druską, pipirus, raudonas paprikas. Užverdame. Verdame 15-20 minučių. Nukeliame nuo ugnies, sutriname. Patiekiame su grietine ir skrudinta balta duona.

Šaltinis:,,SimpleBites"

No comments:

Post a Comment