Artėja ruduo ir daugėja įvairių receptėlių mano blogę. Peržiūrėjusi visus turimus postus supratau, kad pas mane vyrauja desertai, bet bandysiu taisyti padėtį.
Lašiša su Pesto Padažu:
Mano bazilikai užaugo. Pagaliau. Aš to taip ilgai laukiau. O sulaukusi iškarto puoliau darytis pesto, juk jis mėgstamiausias mano padažas. Praeitais metais taipogi ji valgiau su lašiša, niam niam, o šiais bevalgydama dar pagalvojau, kam tos lašišos juk pesto labai skanu ir su skrudinta balta duona, tiesiog nuostabus užkandis žiūrint filmą ar prieš valgi.
4 porcijoms reikės:
Pesto padažui:
· 150 ml kietai suspaustų šviežių baziliko lapelių
· Druskos
· Juodųjų pipirų
· 1 česnako skiltelės
· 2 v.š. graikinių riešutų
· 50ml tarkuoto parmezanos
· 100ml aliejaus
Žuviai reikės:
· 480g. lašišos(pjausnelių)
· Druskos
· Pipirų
· Krapų
· Paprikos miltelių
Pirma pasigaminame padažą ir tai padaryti yra labai lengva, tiesiog sumetame visus produktus ir sutriname juos trintuve. Padažas jau yra:)
Tada žuvį įtriname prieskoniais. Ir kepame po kelias minutes iš abiejų pusių. Patiekiame su šviežiomis salotomis ir pesto padažu. Pasidaryti lengva ir greita.
Pesto padažo receptas iš: ,,DidžiosiosVirtuvėsKnygos“
koki alieju naudojate pesto padazui?
ReplyDeletealyvuogių :)
ReplyDeleteaciu...
ReplyDeletedarbas anglijoje -------- kvepalai ------- plastikiniai langai ------- darbas uzsienyje