Wednesday, September 22, 2010

BAKLAŽANAI / EGGPLANTS

Baklažanai Įdaryti Jautiena


Photobucket
reikės:
• 3 baklažanų
• 1 morkos
• 2 nedidelių svogūnų
• ¼ raudonosios paprikos
• saujelės pjaustyto poro
• žiupsnelio džiovinto baziliko
• žiupsnelio petražolių
• truputi smulkinto čili pipiro
• 400g. jautienos faršo
• druskos
• saldžios paprikos miltelių
• 20g. moliūgų sėklų
• Pora saujelių šviežiai tarkuoto parmezanos
Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Be kepimo pagaminti užtrunka apie 20 minučių.
Sudėtingumas 2/5(beveik negali nepasisekt).

Eggplants With Beef

You will need:
• 3 eggplant
• 1 carrot
• 2 small onions
• ¼ of sweet red pepper
• handful of chopped leek
• a pinch of dried basil
• a pinch of parsley
• a little bit of chopped chilli pepper
• 400g. sausage beef meat
• salt
• sweet pepper powder
• 20g. pumpkin seeds
• Handful of crushed parmesana
You need to wash eggplants and cut them in half. You need to pull out inside and cut it into small squares. You need to peel carrots and onions and then cut them into small squares. Cook onions in the pant then put carrots, paprika, leek, eggplants. Put meat then cook again. Then meat cook well put spices and pumpkin seeds, mix everything well. Then add your mass into eggplants.
Bake everything in the 200˚C oven at least 20-25 minutes. Sprinkle eggplants with parmesana.
Complexity 2/5(almost no chances to fail).

No comments:

Post a Comment