Makaronai – nuostabus išradimas. Dėkui už tai italams. Juk
iš jų gaminama tiek gardžių patiekalų: cannelloni, lazanija, įvairūs apkepai. Jie
patiekiami su įvairiausiais padažais: grybų, pomidorų, sūrio. Arba tiesiog patiekiam
kaip garnyras prie patiekalo. Skanumėlis!
Makaronai ,,Texmex“
Tai tarsi itališka virtuvė persipynusi su meksikietiškąja.
Reikės(2porcijom):
·
100 g makaronų
·
Svogūno
·
Česnako skiltelės
·
Raudonos paprikos
·
Čili pipiro
·
200 g. faršo
·
½ a.š. kmynų
·
½ a.š. aitriųjų paprikų miltelių
·
½ a.š. druskos
·
250 g trintų pomidorų
·
200 g baltųjų pupelių pomidorų padaže
Pagal nuorodas ant pakuotės išvirti makaronus.
Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką. Juostelėmis
supjaustyti saldžiąją ir aštriąją paprikas.
Puode su riebalais kepinti svogūnus, česnakus ir paprikas.
Sudėti faršą ir kepinti, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus.
Pagardinti prieskoniais. Supilti pomidorų padažą ir virti 10 minučių. Tada
sudėti nuvarvintus makaronus, pupeles ir viską užvirinti. Skanaus!
Šaltinis: ,,DidžiojiVirtuvėsKnyga"
No comments:
Post a Comment