Sunday, November 11, 2012

Nekepti Avižiniai Sausainiai


DSC_0070

Nekepti Avižiniai Sausainiai:

DSC_0093

Reikės:

·         110 g sviesto
·         2 puodelių cukraus
·         ½ puodelio pieno
·         4 v.š. kakavos
·         ½ puodelio žemės riešutų sviesto
·         2 a.š. vanilinio cukraus
·         3 puodelių avižų

Keptuvėje išlydome sviestą, cukrų, pieną, kakavą. Užviriname ir leidžiame pavirti minutę. Nukaičiame nuo ugnies. Įmaišome žemės riešutų sviestą ir vanilinį cukrų, sudedame avižas.
Dedame po šaukštą masės ant kepimo popieriaus ir leidžiame sustingti.

Šaltinis: ,,BrowneyedBaker"

3 comments:

  1. Anonymous13/3/13 17:19

    O kakava turi buti ta saldi ar karcioji? :)

    Jusu blogas puikus!!!

    ReplyDelete
  2. aš naudojau saldžiąją, tai buvo tikrai saldu, todėl manau, kad ir su karčia pavyktų

    ReplyDelete