Sunday, May 27, 2012

Šarlotka


DSC_0003
Iš obuolių galima prigaminti begales įvairių skanumynų: pyragų, sausainių...
Šarlatoka:
Purutis, bei ypatingai paprastai pagaminamas pyragas, kurio skonis tiesiog dieviškas.
Reikės:
·                6 obuolių
·                3 kiaušiniu
·                200 g. cukraus
·                1 a.š. vanilinio cukraus
·                125 g. miltų
·                malto cinamono
·                cukraus pudros
Obuolius nulupti, supjaustyti nedideliais kubeliais.
Dideliame inde su cukrumi išsukti kiaušinius, įdėti vanilinį cukrų, miltus. Sudėti pjaustytus obuolius, gerai išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į aliejumi ištepta kepimo formą ir kepti 180˚C orkaitėje 55-60minučių. Apibarstome cinamonu ir cukraus pudra.
Skanaus!
Šaltinis:,,SmittenKitchen"

4 comments:

  1. Anonymous27/5/12 20:05

    Nu tokia graži pana, o klaidų kalboj.. Kiekvienam poste. Duok kam nors patikrint prieš viešindama.

    ReplyDelete
  2. Anonymous28/5/12 00:57

    Na, pačios kalba, tai irgi ne kokia... Prašome vertinti receptus, o ne lietuvių kalbos gramatika tikrinti. Savo lietuviška "chamizma" palikite už blog'o ribu.

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/10/12 19:29

    cuia kartais nieko netruksta, kokio sviesto a dar ko.. nes skyscio man kazkaip truksta

    ReplyDelete
    Replies
    1. tikrai ne, viską ko reikia surašiau, o pyrago tešla tikrai neturi būti skysta, ji turi būti tokia tirštoka:)

      Delete