Nekepti Avižiniai Sausainiai:
Reikės:
·
110 g sviesto
·
2 puodelių cukraus
·
½ puodelio pieno
·
4 v.š. kakavos
·
½ puodelio žemės riešutų sviesto
·
2 a.š. vanilinio cukraus
·
3 puodelių avižų
Keptuvėje išlydome sviestą, cukrų, pieną, kakavą. Užviriname
ir leidžiame pavirti minutę. Nukaičiame nuo ugnies. Įmaišome žemės riešutų
sviestą ir vanilinį cukrų, sudedame avižas.
Dedame po šaukštą masės ant kepimo popieriaus ir leidžiame
sustingti.
Šaltinis: ,,BrowneyedBaker"
O kakava turi buti ta saldi ar karcioji? :)
ReplyDeleteJusu blogas puikus!!!
aš naudojau saldžiąją, tai buvo tikrai saldu, todėl manau, kad ir su karčia pavyktų
ReplyDelete