Sunday, November 18, 2012

Citrininis Viščiukas


DSC_0027

Man vištiena labai skani, mėgstu kepsnelius, šašlykus, troškinius su ja ir be abejo niekada neatsisakyčiau orkaitėje kepto viščiuko.

Citrininis Viščiukas:

N kartų gamintas, pats nuostabiausias, mėsa neįtikėtinai minkšta, su lengvu citrinos prieskoniu.

Reikės:

·         Viščiuko
·         Druskos
·         Pipirų
·         5-7 bulvių
·         Citrinos
·         7 skiltelių česnako
·         Saujos čiobrelių
·         Aliejaus

Viščiuko išorę ir vidų ištrinti druska bei pipirais.
Bulves supjaustyti golfo kamuoliuko dydžio gabaliukais, sudėti į vandenį kartu su citrina ir česnako skiltelėmis virti 10 minučių. Nukošti.
Dar karšta citrina subadyti. Viščiuką ištept aliejumi. Į ertmę įdėti citriną, česnako skilteles, čiobrelius. Dėti višta ant skardos ir kepti 190˚C orkaitėje 45 minutes. Po to ant skardos sudėti bulves ir kepti dar 45 minutes.

Šaltinis: ,,GaminameSuOliveriu"

No comments:

Post a Comment