Man vištiena labai skani, mėgstu kepsnelius, šašlykus,
troškinius su ja ir be abejo niekada neatsisakyčiau orkaitėje kepto viščiuko.
Citrininis Viščiukas:
N kartų gamintas, pats nuostabiausias, mėsa neįtikėtinai
minkšta, su lengvu citrinos prieskoniu.
Reikės:
·
Viščiuko
·
Druskos
·
Pipirų
·
5-7 bulvių
·
Citrinos
·
7 skiltelių česnako
·
Saujos čiobrelių
·
Aliejaus
Viščiuko išorę ir vidų ištrinti druska bei pipirais.
Bulves supjaustyti golfo kamuoliuko dydžio gabaliukais,
sudėti į vandenį kartu su citrina ir česnako skiltelėmis virti 10 minučių.
Nukošti.
Dar karšta citrina subadyti. Viščiuką ištept aliejumi. Į
ertmę įdėti citriną, česnako skilteles, čiobrelius. Dėti višta ant skardos ir
kepti 190˚C orkaitėje 45 minutes. Po to ant skardos sudėti bulves ir kepti dar
45 minutes.
Šaltinis: ,,GaminameSuOliveriu"
No comments:
Post a Comment