Kai tik turiu laiko stengiuosi pavalgyti sočius ir be abejo
skanius pusryčius, dažniausia mėgaujuosi vafliais arba blyneliais.
Austriškas Omletas:
Pamačiau ir iškart užsimaniau, buvo tikrai skanu ir prie jo
labai labai derėjo kriaušęs.
Reikės(4porcijom):
·
5 kiaušinių
·
Puodelio pieno
·
½ a.š. vanilinio cukraus
·
½ a.š. druskos
·
5 v.š. cukraus
·
½ puodelio miltų
·
¼ puodelio razinų
·
2 v.š. sviesto
·
cukraus pudros
·
vaisių
Inde sumaišome kiaušinius, pieną, vanilinį cukrų, druską ir
cukrų. Nuolatos maišydami supilame miltus. Įdedame razinas.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpiname sviestą. Supilame
kiaušinių mišinį. Kepame apie penkias minutes, tol kol apačia pasidaro švelniai
geltona, tada apverčiame ir kepame dar pora minučių. Po to omletą padaliname
mažais gabaliukais.
Patiekiame apibarstę cukraus pudra, su vaisiais.
Šaltinis:,,WhatShouldIEatForBreakfasToday"
labai gera info, dekui Jums!
ReplyDeletemobilieji telefonai
darbas anglijoje
Jachtos Nuoma