Neseniai pakeičiau aplinka. Persikrausčiau. Taigi pasikeitė
ir virtuvės. Iš mažos bordinės virtuvytės persikėliau į erdve balta virtuve.
Tikrai malonus pasikeitimas.
Tai progai išskirtiniai keksiukai.
Moliūgų Keksiukai su Kreminio Sūrio Įdaru:
Tikrai nuostabūs ir išskirtiniai: minkšti keksiukai su
lengvu įdaru viduje. Išeina 24 keksiukai.
·
225 g kreminio sūrio
·
¾ puodelio cukraus pudros
·
3 puodelių miltų
·
1 a.š. cinamono
·
1a.š. gvazdikėlio
·
1 a.š. kardamono
·
1 a.š. muskato
·
1 a.š. druskos
·
2 a.š. kepimo miltelių
·
4 kiaušinių
·
2 stiklinių cukraus
·
2 puodelių trintų moliūgų
·
1 ¼ puodelio aliejaus
·
½ puodelio cukraus
·
5 v.š. miltų
·
1 ½ a.š. cinamono
·
4 v.š. sviesto
Įdarui: kreminį sūrį sumaišome su cukraus pudra. Gauta mase
išklojame ant maistinės plėvelės 1,5-2 cm storiu ir dedame į šaldiklį dviem
valandom.
Tešlai: Sumaišome miltus, prieskonius, kepimo miltelius,
druską. Kitame inde mikseriu išplakame kiaušinius, cukrų, trintus moliūgus ir
aliejų. Į gautą masę pamažu įmaišome miltų mišinį.
Trupiniam: Sumaišome cukrų, miltus, cinamoną. Šakute
įmaišome šalta sviesta. Maišome tol kol masė nepasidarys panaši į smėlį.
Į keksiukų formeles dedame šaukštą tešlos, gabalėlį
užšaldyto kreminio sūrio. Apliejame tešla, bei apibarstome trupiniais. Kepame
175˚C orkaitėje 20-25 minutes.
Šaltinis: ,,TheGirlWhoAteEverything"
Labai daili nauja virtuve! Manau net skaniau viskas joje gaminas :) Skaniu kepiniu pelinkesiu!
ReplyDeleteteisingai atspėjote:) labai ačiū!!!
DeleteSveiki, o moliūgas žalias? virtas? keptas?
ReplyDeletekiek pamenu naudojau žalia moliūga, bet manau puikiai tiktu ir keptas :)
ReplyDelete