Friday, April 15, 2011

Šokoladinia vafliai

ADSC_0036
Eilinis ilgas tarpas, tokia jau aš negaliu rašyti reguliariai, man tiesiog neišeina. Ir tai visai ne todėl, kad neturėčiau ką rašyti. Ir visai ne todėl, kad man pritrūko receptų, tikrai ne. Tiesiog tingisi ir nieko čia nepakeisi.Ši savaitė tikrai keistoka, joje buvo keletas nemalonių įvykių, bet jie beveik pamiršti. Jau ryt savaitgalis ir išsvajotosios Velykų atostogos, pagaliau išsimiegosiu ir ne tik:)Beje artėja Velykos, pats laikas paieškoti įdomesnių receptų. Gal jau radote kokių?
Šokoladiniai vafliai:
m... tiesiog dievinu vaflius paprastus, su bananais, saulėgrąžom ar obuoliais, visi jie skanučiai, minkštučiai. Nepamirškime tik to jog jiems reikalinga vaflinė. Taigi tiems kas juos turi siūlau laiko patikrinta receptuką. Iš šio tešlos kiekio tikrai išeis nemažai vafliu, tad jei ketinate suvalgyti tik kelis siūlau ji padalinti i dvi ar net tris dalis.
Sudėtis:
·         125g. sviesto
·         150g. cukraus
·         citrinos žievelė
·         3 kiaušiniai
·         250ml pieno
·         1 a.š. kepimo miltelių
·         7v.š. kakavos
ADSC_0015ASC_0017
ADSC_0032
ADSC_0037

Pirma sumaišome sausus produktus(cukrų, miltus, kepimo miltelius, kakava, citrinos žievelę), tada maišydami dedame skystus produktus(kambario temperatūros sviestą, kiaušinius, pieną) sumaišome. Kepame vaflinėje apie 5-10minučių. *niam*

No comments:

Post a Comment