Visada norėdavau pasidaryti čili sriubą, ji man tokia skani,
bet niekada nerasdavau tinkamo recepto.
Čili Sriuba:
Pagaliau jį sužinojau būdama pas draugę. Ši klausinėjo ką
galėtumėme pasigaminti pietum, pirma nieko doro nesugalvojom, bet eigoje
nusprendėm kodėl ne sriuba? Soti, skani, lengvai pagaminama.
Reikės(pilnam puodui):
·
500 g jautienos faršo
·
2 saldžiųjų paprikų
·
2 skardinių(po 400 g) konservuotų pomidorų
·
2 skardinių(po 400 g) konservuotų pupelių
·
4 česnako skiltelių
·
svogūno
·
250 ml pomidorų padažo
·
300 ml vandens
·
druskos
·
pipirų
·
aštrios paprikos miltelių
Svogūną supjaustome, pakepiname, sudedame faršą pakepiname,
sudedame trintas česnako skilteles, pakepiname.
Į didelį indą sudedame: kepinta faršą, pjaustytas paprikas,
pomidorus, pupeles. Sutriname trintuve.
Puode užviriname vandenį, supilame faršo mišinį, verdame 10
minučių. Tada supilame pomidorų padažą, išmaišome ir verdame dar 20 minučių.
Pagardiname prieskoniais.
Ragaujame! Skanu patiekti su tarkuotu sūriu ir skrudintos
duonos gabalėliais.
No comments:
Post a Comment