Sunday, December 02, 2012

Jogurtiniai Blyneliai


DSC_0120

Nemoku apsakyti, kaip aš mėgstu blynus, jie tikrai yra vieni iš mėgstamiausių mano patiekalų ir beveik nesvarbu kokie jie: prancūziški crepes su sirupu, lietiniai su varške, amerikietiški, o gal net bulviniai lietuviški(taip jie čia ne į tema)

Jogurtiniai Blyneliai:

DSC_0124

Šiti tikrai mano mėgstamiausi, net pačiai gėda prisipažinti, kad kai juos iškepiau iškart visus ir suvalgiau, net nepalikau kitiem paragaut, o vakare jau kepiau naujus. Skaniausia šiuose blynuose tas, kad jie nepaprastai lengvi ir purūs. Niam.

Reikės:
·         250 g natūralaus jogurto
·         150 ml miltų
·         2 kiaušiniai
·         2 v.š. cukraus
·         ½ a.š. vanilinio cukraus
·         Druskos
·         3 v.š. aliejaus
·         1/2 a.š. sodos


Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti jogurtą su kiaušiniais. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius palikti 15 minučių, kad pastovėtų. Įpilti aliejų vėl išmaišyti. Dėti po du šaukštus į keptuve, kepti, kol pasirodys burbuliukai, apversti ir kepti dar minute. Skanaus!

DSC_0130

2 comments:

  1. Matytas receptas ;) Ir man šitie blynai patys mėgstamiausi.

    P.S. Pamiršai parašyti kiek sodos reikia :)

    ReplyDelete
  2. klaida ištaisyta :)

    ReplyDelete