Avižinė košė vienas iš vertingiausių pusryčių patiekalų.
Deja, bet daugeliu jau pabodusi. Tai gal paeksperimentuojam ir pabandom ją pagardinti?
Bananinė Avižinė Košė:
Išverda taip pat greitai kaip ir paprastos avižos, bet
skonis geresnis nei jų.
Reikės(2porcijom):
·
1 ¼ puodelio pieno
·
Banano
·
Druskos
·
Puodelio avižų
·
1 v.š. žemės riešutų sviesto
·
2 v.š. rudo cukraus
Puode sumaišome pieną, trintus bananus, druską. Užviriname.
Sudedame avižas, sumažiname ugnį ir pamaišydami verdame apie 5 minutes.
Įmaišome žemės riešutų sviesto. Sudedame į lėkštes, apibarstome cukrumi.
Šaltinis:,,PastryAffair"
darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje - darbas uzsienyje.
ReplyDelete