Makaronai, kažkas nuostabaus, kiekviena karta juos gali
valgyti vis kitaip ir kitai.
Makaronai su Pelėsiniu Sūriu:
Kadangi buvau jo prisipirkus labai daug ir valgyt tiesiog
taip atsibodo, nutariau pasiieškoti ką čia tokio skanesnio pagaminus. Pelėsinio
sūrio sriuba jau buvo išbandyta, todėl susigundžiau makaronais, o ir produktai
visi šaldytuve gulėjo.
Rezultatas tikrai nenuvylė, dieviškas skonis. Padažas toks
švelnus, kreminis, tirštas, bet nepertirštas. Būtinai pabandykit.
Reikės(4 porcijom):
·
2 v.š. sviesto
·
2 v.š. miltų
·
1 ¼ puodelio pašildyto pieno
·
100 g pelėsinio sūrio(naudojau ,,Dor Blu“)
·
pipiro
·
240 g makaronų
Makaronus išverdame.
Keptuvėje išlydome sviestą, sudedame miltus, išmaišome,
kaitiname apie 2 minutes, turi pasirodyti burbuliukai. Tada pilame pieną,
sumaišome ir kaitiname, kol užverda ir truputi sutirštėja. Tada sudedame
smulkiai pjaustytą pelėsinį sūrį ir kepame dar 2-3 minutes. Gautą padažą dedame
ant makaronų, išmaišome ir mėgaujamės.
Šaltinis:,,NotEnoughCinnamon"
No comments:
Post a Comment