Monday, August 29, 2011

Traškių salotos

DSC_0011
Si karta labai, labai tingiu rašyt, bet kartu ir labai, labai noriu pasidalinti su jumis šiuo puikiu receptu.
Traškių Salotos:
Niekada negalvojau, kad salotas galima daryti su traškučiais, beja nuo jų labai priklauso pastarųjų skonis. Neturių savo megstamiausiu traškučių šioms salotoms esu eksperimentavusi su daug variantų. Šį karta dariau su žaliais leisais(svogūnų laiškų skonio) eilinį kartą rezultatas gavosi puikus), majonezą vartoju tik riebų(šį karta helmanz) nes nuriebintų niekada net ir neperku, mano manymu ten grynas vanduo ir skonio jokio.
Dar vienas dalykas salotas reikia valgyti iškart padarius, nes net kelios papildomos minutės duoda savo, traškučiai suminkštėja ir skonis iškart nebetas. O jei norite pavaišinti svečius siūlau sluoksniuoti, sumaišote visus ingridientus kartu, sudedate juos į dubeni, o ant viršaus beriate traškučių, tada kiekvienas išsimaišys pats sau, žodžiu jūsų laisvė eksperimentuoti. Skanaus!
DSC_0016
Reikės:
·         1 pakelio(apie 90g.) traškučių
·         1 indelio(400g.) konservuotų kukurūzų
·         4 kietai virtų kiaušinių
·         2 saujų smulkintų svogūno laiškų
·         Majonezo
Kukurūzus nuvarviname, sudedame į inda kartu su smulkintais virtais kiaušiniais, svogūnų laiškais, pagal skonį įdedame majonezo, viską gerai sumaišome, užberiame smulkintų traškučių, vėl sumaišome. Bėgame skanauti.

No comments:

Post a Comment